image image image image
Docking Docking og lastesystmer.
Industriporter Alle typer porter for Industri
Garasjeporter Kvalitetsporter fra kjente fabrikanter.
Portåpner systemer Portåpnersystemer for høyeste krav

Velkommen til Norske Porter as - Din leverandør av porter, docking og reservedeler

Norske Porter AS har levert og leverer alle typer porter fra
  • Faltec
  • Alsta
  • BKF
  • Nordic
  • Novoferm
  • Alfa
  • Reco
  • Rolflex 

Docking og lastesystemer får vi fra Eurodock, Novoferm og Euroseal. Norske Porter AS leverer drivsystem og adgangskontrolløsninger fra Ovitor, Gfa, Dalmatic og Tormatic som passer til de fleste porter. Andre reservedeler som paneler, løpehjul, hengsler, overganger etc. får vi orginalt fra produsentene som feks Flexiforce.

Leverandører

prisma45Norske Porter as leverer kvalitetsporter til både industri og privat fra:

- Novoferm

- Reco

dockDocking og lastesystemer leveres fra:

 - Eurodock

 - Novoferm

 - Euroseal

motorOrginaldeler til drivsystem og adgangskontroll leveres fra:

- Ovitor - Dalmatic - GFA - Tormatic

resevedelVi leverer alt av orginale reservedeler, paneler, løpehjul, hengsler, overganger etc fra produsentene som f.eks Flexiforce

Novo Speed Solutions

- kjappe logistikkløsninger for innvendig og utvendig bruk

I over tretti år har Novoferm vært spesialist innen mange former for inn- og utganger til industribygg og boliger. Med et godt utvalg av utførelser, overflatebehandlinger, betjeningsmåter og innbyggingsmuligheter er du alltid sikret en skreddersydd løsning. Vi tar oss av hele prosessen, fra rådgivning til utvikling, produksjon, montering og eventuelt byggeoppfølging. 

Alle automatiske porter omfattes av den europeiske normen DIN EN 13241-1. Novoferm utvikler og produserer nye produkter som tilfredsstiller denne normen. Dermed er du garantert en sikker virkning, både i den daglige bruken og under montering og vedlikehold.

Novo Speed porter for innvendige bruk

Novo Speed Economic 

Novo Speed Economic er en god løsning for mindre åpninger inntil 9 m² og normal bruk. Perfekt for passering av personer og lette varer . Denne porten har et meget stort anvendelsesområde, ikke minst på grunn av den lave inngangsprisen.

Novo Speed Economic Food - Strenge krav

I næringsmiddelindustrien stilles det ofte strenge krav til hygienen og sikkerheten. Til slike forhold finnes det en Food-utførelse av NovoSpeed Economic.

Basic - En solid inngangsmodell

Et godt grunnlag for intensiv bruk
Novo Speed Basic er inngangsmodellen blant hurtigporter til intensiv bruk. Sammenlignet med Economic er porten utført tyngre og mer solid i alle ledd for å tåle intensiv bruk.

Basic Food - Anvendelse i næringsmiddelindustrien

Når hygiene er utslagsgivende.
I likhet med Economic-utførelsen fås også Novo Speed Basic i en ‘Food’ utførelse. Denne utførelsen egner seg til bruk i næringmiddelindustrien, hvor det stilles strenge krav til hygienen og sikkerheten ved fremstilling og bearbeiding av ferske matvarer.


 

Novo Speed Flex "Hard Edge" - vakker, rask og lydløs

Universell anvendelse
Novo Speed Flex er en innvendig port som kan benyttes i enhver industrigren. Porten er rask og påfallende stillegående. Gjennom bruk av en innebygd motor er plassbehovet på side malt. Den avanserte styringen er standard utstyrt med frekvering, og byr på mange funksjoner og tilkoplingsmuligheter.

En overvåket åpning
Standard leveres en aktiv lysgardin med en maks høyde på 2500 mm. Når porten er åpen, detekteres både bevegende og stillestående gjenstander i portåpningen, og døren vil ikke kunne bli lukket.

Novo Speed Flex "Flex Edge" - Når varene er sårbare

Myk, fleksibel bunnprofil
I forholdsvis små åpninger er sjansen for kontakt mellom bunnprofilen og en varetransport slett ikke utenkelig, og en hard bunnprofil ville kunne gjøre stor skade. En ‘flex edge’ er fleksibel og myk, og gir dermed større trygghet. Personer eller varer som ‘ved et uhell’, treffes av en ‘flex edge’, vil neppe bli forulempet eller skadet av dette.


Lysåpningen til en åpnet port overvåkes på samme måte som en portmed ‘hard edge’.

Novo Speed Heavy Indoor - Når den må kunne tåle en støyt

Arbeidshesten til større åpninger
Novo Speed Heavy Indoor er spesialutviklet til innvendige portåpninger på opp til 36 m². Alle konstruksjonsledd og portbladet er derfor utført ekstra tungt. På grunn av over- og undertrykk kan det utøves store krefter på portbladet. Det 1,2 mm tykke portbladet og avstivningsprofilene i aluminium gjør at porten tåler maks 5 Beaufort vindtrykk.

Novo Speed Twin - Når hele høyden trengs umiddelbart

Spesialløsning til forholdsvis høye og smale transporter. Den store fordelen med sideveis åpning er at den fulle passeringshøyden oppnås umiddelbart. I situasjoner hvor varetransporten er relativt høy og smal i forhold til lysåpningen, vil denne porten være den perfekte løsningen.
Dessuten åpnes Novo Speed Twin med hele 3 meter per sekund. Påkjørsler synes dermed nesten umulig. Hvis det likevel skulle skje, da sørger det unike ‘break-away’ systemet for at skaden begrenses til et minimum. Opp til 70% av dørpanelet kan utføres i gjennomsiktig plast. Dermed er det alltid god sikt mot situasjonen på den andre siden av porten under varetransport.

Med disse unike egenskapene er Novo Speed Twin egnet for situasjoner med meget intensiv varetransport.

Novo Speed porter for utvendig bruk

Novo Speed Heavy Outdoor

Unngå unødig energitap
En åpning i en yttervegg må forbli åpnet kortest mulig. En tradisjonell industriport er forholdsvis treg, og medfører derfor et stort energitap. I kombinasjon med en hurtigport kan dette tapet begrenses til et minimum. En tradisjonell industriport åpnes om morgenen, og resten av dagen brukes hurtigporten for å stenge av åpningen. På grunn av den raske åpnings- og lukketiden oppstår det da ikke luftstrømninger som forårsaker energitap. På slutten av arbeidsdagen lukkes åpningen igjen med industriporten.
Utførelsen av Novo Speed Heavy Outdoor er selvsagt fullstendig tilpasset de ekstreme forholdene som denne porten må fungere under .

Novo Speed Alu - Den siste generasjonen innen rulleporter i aluminium

En hurtig ‘alt-i-ett’ port til ytterveggen
Novo Speed Alu er kremen når det gjelder raske porter i ytterveggen. Porten er isolert, innbruddssikker og - i motsetning til tradisjonelle industriporter - lynrask. Derfor kan du sløyfe en eventuell ekstra hurtigport. Med kun én port får du alt du trenger for en kjapp logistikk med et minimum av energitap og ventetid!

Novo Speed Alu A - Den rimelige rulleporten i aluminium

Universell rulleport
Når hastigheten ikke er den utslagsgivende faktoren, er Novo Speed Alu A den perfekte løsningen. Med de samme utseendemessige kvaliteter som storebroren Novo Speed ALU og en åpningshastighet på 1 meter per sekund egner denne porten seg til allsidig bruk i åpninger innendørs og i ytterveggen. Uten portbladbalansering kan størrelsen på førerne og motoren reduseres, slik at Novo Speed ALU A opptar mindre plass enn en Novo Speed Alu. Denne forenklede utførelsen gjør porten ikke mindre solid, mens prisen er mye lavere.

pdf_iconLast ned Novo Speed Solution hurtigport brosjyre

Tidligere prosjekter

image image image image image image image imageimageimageimageimage